Viimeisimmät

demotuote 1

demotuote 1

tuotteen kuvaus tulee tähän..

31,62€ Veroton: 25,50€

testituote

testituote

testituotteen kuvaus..

17,10€ Veroton: 15,00€

Tervetuloa Lihhoo Lieksasta -verkkokauppaan!

Lihhoo Lieksasta on kolmen lieksalaisen lihantuottajan yhteinen hanke jossa yhteistyöllä tavoitellaan parempaa näkyvyyttä ja uusia innovaatioita tilojen tuotteisiin sekä tunnettuuden ja markkinaosuuden kasvua paikallisesti. Mukana olevat tilat ja tuotteet ovat:

  • Perinnetila Isäntärenki, lammas
  • Tapiola Highland, ylämaannauta
  • Palviaisen tila, Mangalitzasika

Yhdessä tekeminen on paitsi antoisampaa ja kustannustehokkaampaa myös tuloksellisempaa kuin jos jokainen vääntäisi yksin ja kilpailisi toistensa kanssa asiakkaista. Kun tiloja yhdistävät samat periaatteet oli yhteistyöhön mukaan lähteminen helppoa: Haluamme tuottaa puhdasta ruokaa lähellä asiakkaitamme. Eläintemme hiilijalanjälki jää pieneksi laidunnuksen ja nurmirehun käytön vuoksi. Eläinten hyvä kohtelu ja lajinmukaisen käyttäytymisen mahdollistaminen on tärkeä osa tuotantoamme.

Kun pohdimme mitä uusia tuotteita lähtisimme näistä jo sinänsä huipuista raaka-aineista, nousi makkara yhdeksi suosikiksi. Halusimme tehdä makkaran, joka on enemmän kuin makkara! Kuopiolainen Eväsmiehet oli valmis vastaamaan haasteeseemme ja teki meille useampaa sorttia kunnollisia artesaanimakkaroita joissa on vain parasta lihaa, ei kamaraa tai jauhoja. Saimme hyvän makuvalikoiman käsin tehtyjä raakamakkaroita jotka sopivat nautittavaksi sellaisenaan grillin, uunin tai pannun kautta, salaatteihin ja ruokiin, vain mielikuvitus on rajana. We did makkara great again! Tuotekehitys toki jatkuu mutta olemme nyt alkuun ylpeitä näistä makkaroista.


Isäntärenki
Palviaisen Tila
Tapiola Highland