Toimitus- ja maksuehdot

Verkkokaupan maksu- ja toimitusehdot

Päivitetty 21.3.2021


Yleistä verkkokaupasta 

Verkkokaupan tuotteita myy Palviaisen tila (Y-tunnus  2668391-1). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % tai 14 %.  Toimituskulut eivät sisälly tuotteiden hintaan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Tilaamalla sitoudut  voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Verkkokauppa on Lieksassa sijaitsevan Paikallispuodin oma kauppa. Varastoja on vain yksi, joten on pieni mahdollisuus, että samalla hetkellä joku ostaa puodilta viimeisen tuotteen yhtä aikaa verkkokauppatilauksen kanssa. Otamme heti yhteyttä sähköpostitse, mikäli tällainen tilanne tapahtuu.


Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta kauppa.lihhoolieksasta.fi -ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. 


Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen.

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön. 


Maksutavat

Maksutapana toimii lasku. Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan laskun eräpäivään mennessä.


Toimitusaika

Postitamme tuotteita maanantaisin ja torstaisin. Toimitusaikamme on n. 3 arkipäivää tilauksesta. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan erikseen kauppa.lihhoolieksasta.fi-etusivulla.


Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitusmaksu on kiinteä 5.90 €.

Toimitamme tilaukset kirjeenä tai pakettina. Vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella.

Ulkomaan toimituksiin lisätään postin yleisten hintojen mukainen toimitusmaksu.


Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus (pois lukien nopeasti pilaantuvat elintarvikkeet). Tilaus/Kauppa on peruttava kirjallisesti osoitteeseen palviaisentila@gmail.com. Palauta vain avaamattomia ja ehjiä tuotteita. Elintarvikkeiden tulee olla avaamattomia ja muiden tuotteiden selkeästi käyttämättömiä. Palviaisen tilalla on oikeus periä asiakkaalta toimituskulut sekä tuotteen arvonalennus aina täyteen hintaan asti. Tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta, mutta voit palauttaa tilauksesi tuotteita em. palautusehtojen mukaisesti 14 pv sisällä ja tilata uudet tuotteet tilalle verkkokaupasta normaalisti.


Noutamatta jääneet paketit

Lähetyksen lunastamatta jättäminen ei ole kuluttajansuojalain mukainen tuotteen palautus (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 §).

Lunastamattomista lähetyksistä veloitamme toimituksen ja palautuksen aiheuttamat kulut (15.80 €) asiakkaalta. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 28 §).


Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä vialliset tuotteet 

Mikäli tuote on vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen palviaisentila@gmail.com tai postitse: 

Palviaisen tila

Kylänlahdentie 37

81810 Jamali

Palautuslomake täytetään verkossa -> Tuotepalautukset. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Jos paketti on vioittunut tai kadonnut kuljetuksen aikana ota yhteyttä yritykseen.


Asiakkaan antamat virheelliset tiedot

Palviaisen tila ei vastaa asiakkaan antamien virheellisten tietojen vaikutusta tilauksen toimittamiseen.


Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Palviaisen tila käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Palviaisen tila sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.